Sider

tirsdag 6. juli 2010

Risgrøt uten Toro

Idag ble det noe så enkelt som risgrøt til middag. Det gjør meg ingenting for risgrøt er noe av det beste jeg vet! I tillegg til å være kjempegodt er risgrøt noe av det billigste jeg kan komme på å ha til middag, og det er et en viktig faktor i middagsplanleggingen når man er student. Den beste risgrøten er laget fra bunn av, men det trenger ikke å ta flere timer...


Jeg synes denne oppskriften er god (til 2 personer):
- 9 dl melk
- 2 dl ming 15 minutters grøtris
- 1 ts salt
- 2 ts vaniljesukker

Slik gjør du:
Kok opp melken. Pass godt på, og rør hele tiden. Melken har lett for å svi seg og å koke over når den plutselig begynner å koke. Skru ned varmen når det koker og ha i risen. Tilsett salt og vaniljesukker og la det småkoke i 15 - 20 minutter. Serveres med smørklatt, sukker, kanel og rosiner.

Jeg er litt kresen av meg, så for meg holder det med en smørklatt i grøten ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)