tag:blogger.com,1999:blog-7041461395840864546.post6362935759438139661..comments2024-03-19T01:58:54.410+01:00Comments on Holy macaroni!: SjokoladefudgeVeronikahttp://www.blogger.com/profile/17650328903603368744noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7041461395840864546.post-24533981602767415082014-02-08T22:54:30.200+01:002014-02-08T22:54:30.200+01:00Det hørtes ikke dumt ut ;)Det hørtes ikke dumt ut ;)Veronikahttps://www.blogger.com/profile/17650328903603368744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7041461395840864546.post-80418324398984721782014-01-30T12:37:30.695+01:002014-01-30T12:37:30.695+01:00Gleder meg til å prøve ut disse, kanskje eg skal p...Gleder meg til å prøve ut disse, kanskje eg skal prøve med litt havsalt på :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7041461395840864546.post-71674868422148303542012-02-19T10:59:11.974+01:002012-02-19T10:59:11.974+01:00Så bra :) Takk for hyggelig kommentar!Så bra :) Takk for hyggelig kommentar!Veronikahttps://www.blogger.com/profile/17650328903603368744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7041461395840864546.post-70110676182070144382012-02-19T10:58:36.950+01:002012-02-19T10:58:36.950+01:00Jeg tror også at det kan være feilen. Kanskje den ...Jeg tror også at det kan være feilen. Kanskje den må koke en stund på 115 grader eller høyere. Men jeg skulle jo ikke lage karamell, jeg skulle lage fudge. Og jeg var redd for at hvis jeg kokte den for lenge og på for høy temperatur ble den for hard... Men det er absolutt verdt å prøve ut neste gang :)Veronikahttps://www.blogger.com/profile/17650328903603368744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7041461395840864546.post-65667935674483650872012-02-19T10:56:18.514+01:002012-02-19T10:56:18.514+01:00Takk :)Takk :)Veronikahttps://www.blogger.com/profile/17650328903603368744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7041461395840864546.post-66319980620165255992012-02-14T22:26:44.002+01:002012-02-14T22:26:44.002+01:00Jeg ble veldig fristet!
men mest av alt fenget di...Jeg ble veldig fristet!<br /><br />men mest av alt fenget dine søte åpningsord: "Jeg har laget snop" ;)Kajanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7041461395840864546.post-79448261058616170442012-02-14T19:23:55.419+01:002012-02-14T19:23:55.419+01:00Nam!!! Jeg hadde forøvrig et problem sist jeg lage...Nam!!! Jeg hadde forøvrig et problem sist jeg laget karamell. Smaken var fortreffelig men den kornet seg veldig og utsende var liksom ikke den "seige" karamell greia jeg hadde sett for meg :-( Jeg tror kanskje at min ikke kokte lenge nok på høy nok temperatur.... Tror du noe av det samme kan ha hendt hos deg? Siden den ble kornete som min tenker jeg på.....Elihttps://www.blogger.com/profile/17455228523484087255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7041461395840864546.post-54050551569511109632012-02-14T18:53:43.090+01:002012-02-14T18:53:43.090+01:00Herregud! Det der såg berre ikkje heilt himmelsk u...Herregud! Det der såg berre ikkje heilt himmelsk ut då! NAM!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16028437569500080989noreply@blogger.com